2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Továbbra is hallgat a botrányról a főpolgármester

A Jobbik támogatottságát is elvesztheti Karácsony Gergely az önkormányzati választásra. A párt alelnöke a HírTV-nek elmondta: nem állnak be olyan jelölt mögé akinek a füle mögött vaj van. Közben már a baloldali portálok is kritizálni kezdték Budapest első emberét, amiért nem tisztázza magát a pénzmosási ügyben.

  • Továbbra is hallgat a botrányról a főpolgármester

Továbbra is várja a magyarázatot a főpolgármestertől és szövetségeseitől a Jobbik Konzervatívok elnöke a kampányukra érkezett külföldi pénzekről. Gyöngyösi Márton úgy fogalmazott: nem akar büntetést kapni az ő "pénzezgetésük" miatt.

Gyöngyösi Márton azzal vádolta a baloldali hírportálokat, hogy nem számolnak be az őket érzékenyen érintő botrányokról, így Karácsony több mint 500 millió forintos támogatásának részleteiről sem.

Gyöngyösi szavait követően nem kellett sok a baloldali sajtónak. Kedden már azt feszegette a 444, hogy miért nem reagál Karácsony Gergely szinte semmit a félmilliárd forintos külföldi támogatás ügyében.

A Karácsony Gergelyt körülvevő pénzmosási botrány pedig kihathat a főpolgármester jövőjére is. Az LMP után már a Jobbik is jelezte nem biztos, hogy beállnak az önkormányzati választáson Karácsony Gergely mögé. A párt alelnöke azt mondta: a Jobbik nem tud támogatni egy olyan jelöltet, akinek "vaj van a füle mögött.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kitüntettték Pankotai Lilit

Kitüntettték Pankotai Lilit

A Soros Györgyhöz köthető Társaság a Szabadságjogokért szerint a trágárkodásairól is elhíresült politikai aktivista tud leghitelesebben szólni a fiatal korosztályhoz.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A Belügyminisztérium közleménye

A Belügyminisztérium közleménye

Magyarország belügyminisztere Hősi Halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos r. törzszászlós urat, a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóság műveleti tiszthelyettesét.
Kocsis Máté: Magyarázatot várunk a svédektől

Kocsis Máté: Magyarázatot várunk a svédektől

A szuverenitás védelme a jövő évi európai parlamenti választások tétje: - hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője Esztergomban, a kormánypártok kihelyezett frakcióülésének szünetében. Kocsis Máté kiemelte: változást kell elérni Brüsszelben, és azokkal kell összefogni, akik elutasítják a kettős mércét, háború helyett pedig békét akarnak. A politikus beszélt a svéd NATO-csatlakozás ügyéről is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!