2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Továbbra is hallgat a baloldal + videó

Az egykori baloldali összefogás pártjai közül eddig az LMP és a Jobbik-Konzervatívok szólaltak fel a hídpénzbotránnyal kapcsolatban. Ezzel szemben a többi párt hallgat az ügyről.

  • Továbbra is hallgat a baloldal + videó

Karácsony Gergely párttársa Szabó Tímea is kitérő választott adott a Magyar Nemzet munkatársának, amiben úgy reagált mintha sose hallott volna a hídpénzbotrányról.

Az ellenzéki pártok közül eddig a Jobbik-Konzervatívok és az LMP hangoztatta aggályait a botránnyal kapcsolatban.

"Amennyiben fölmerül a gyanú, akkor azt mindig meg kell vizsgálni." - így kommentálta a kialakult helyzetet az LMP országgyűlési képviselője.

Csárdi Antal szerint nem lehet félretolni azért egy vizsgálatot, mert valaki jobb vagy baloldali.

"Én azt hiszem, hogy mindenkinek, akinek tiszta a lelkiismerete nyugodt szívvel áll a vizsgálat elé. Mert a vizsgálat, amennyiben nyugodt szívvel áll vizsgálat elé, azt fogja bemutatni, ami a valóság." -  mondta Csárdi Antal.

A Mi Hazánk frakcióvezetője szerint Karácsony Gergelynek ugyanazt a magatartást kellene tanúsítania mint amit más pártok korrupció gyanús ügyleteivel kapcsolatban szokott tenni.

"Ugyanazzal a hatalmas lendülettel, mindent lebíró akarattal és korrupció ellenes hévvel kellene magát latba vetnie. Saját magát és a befolyását. Az egyenlő mérce, az egységes mérce jegyében." - fogalmazott a Mi Hazánk frakcióvezető-helyettese, Apáti István.

Apáti István hozzátette: mindezt most is, nem csak akkor amikor más pártokat vagy más tranzakciókat, ügyleteket, beruházásokat kell ekézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Öt sülysápi érintettje is van a szombati hajóbalesetnek + videó

Öt sülysápi érintettje is van a szombati hajóbalesetnek + videó

A sülysápi polgármester hozzátette: "Nem ismerem a személyeket, akik eltűntek, és így a családjukat sem, egyelőre nincs információm, hogy kik ők, éppen ezért semmilyen kapcsolatfelvételre eddig nem került sor, de azt gondolom, hogy most még nem is ennek van az ideje, még én egyelőre imádkozom az elhunytakért, illetve imádkozom azokért, akik még nem kerültek elő, hogy valami csoda folytán kerüljenek elő."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!