2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

Belföld

Továbbra is gyűjtik az ötforintosokat a nézők és olvasók Bayer Zsoltnak

A publicistának 300 ezer forint kártérítést kell fizetnie Hadházy Ákosnak egy blogbejegyzés miatt, ezt ötforintosokban tervezi átadni. Bayer Zsolt az mondta, felülvizsgálati kérelmet nyújtott be, így elképzelhető, hogy nem is kell fizetnie.

  • Továbbra is gyűjtik az ötforintosokat a nézők és olvasók Bayer Zsoltnak

Személyiségi jog megsértése miatt ítélt meg Hadházy Ákos részére 300 ezer forintot a bíróság, Bayer Zsolt két blogbejegyzése miatt még januárban. A publicista bejelentette, teljesíti is a fizetési kötelezettségét, azonban ezt kizárólag ötforintosokban hajlandó megtenni. Azóta folyamatosan érkeznek a nézők és az olvasók az érmékkel. Az ECHO TV szerkesztőségében már nem tudják hová tenni az ötforintosokat.

„Ezúton kérek is mindenkit, hogy most már ne hozzon, mert nem tudjuk hová tenni” – Bayer Zsolt azt mondta, mostanra nagyjából 8-900 ezer forint gyűlt össze. „Mindenképpen ötforintosokban fogja megkapni, már ha egyáltalán megkapja, mert benyújtottunk egy felülvizsgálati kérelmet és annak az eredményére várunk értelemszerűen. Ha úgy dönt a legesleges legfelső fórum is, hogy ki kell fizetni neki, akkor ötforintosokban fogja megkapni, és az ügyvédem már legalább három forgatókönyvvel állt elő, még egyikkel se rukkolok ki” – nyilatkozta a publicista.

Hadházy Ákos korábban arra hivatkozott, hogy jegybanki szabályok szerint nem köteles elfogadni 50 darab érménél többet. Bayer Zsolt azonban azt mondta, az ötforintos hivatalos fizetőeszköz, így a politikus kénytelen lesz elfogadni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!