2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

További rendőröket is meggyanúsíthatnak a korrupciós ügyben

További, alacsonyabb beosztású rendőröket is meggyanúsíthatnak a V. László-féle rendőri korrupciós ügyben – mondta a Hír TV Rájátszás című műsorában Kocsis Máté, a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke.

Hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló eset, ezért módosítanának a C-típusú nemzetbiztonsági átvilágítás szabályozásán és így a minősített adatokat kezelő hivatalos személyek beleegyeznének, hogy nemcsak ötévente, hanem akármikor megfigyelhessék őket – mondta a bizottság elnöke.


Az MNO beszámolt róla, hogy a rendőri korrupciós botrány egyik érintettje védett tanúként segíti a nyomozó hatóság munkáját

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!