2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

További rendőröket is meggyanúsíthatnak a korrupciós ügyben

További, alacsonyabb beosztású rendőröket is meggyanúsíthatnak a V. László-féle rendőri korrupciós ügyben – mondta a Hír TV Rájátszás című műsorában Kocsis Máté, a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke.

Hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló eset, ezért módosítanának a C-típusú nemzetbiztonsági átvilágítás szabályozásán és így a minősített adatokat kezelő hivatalos személyek beleegyeznének, hogy nemcsak ötévente, hanem akármikor megfigyelhessék őket – mondta a bizottság elnöke.


Az MNO beszámolt róla, hogy a rendőri korrupciós botrány egyik érintettje védett tanúként segíti a nyomozó hatóság munkáját

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!