2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Tovább nyomoznak az eltapsolt milliárdok ügyében

Tovább nyomoznak az előző kormányok idején tanácsadásra elköltött milliárdok ügyében.

A Magyar Nemzet úgy tudja: a rendőrség január közepéig meghosszabbítaná a nyomozás lezárásának határidejét a Deloitte Zrt. és az IFUA Horváth & Partners állami cégekkel kötött szerződései ügyében. A Gyurcsány–Bajnai-kormányok néhány év alatt 636 tanácsadási szerződést kötöttek a hozzájuk közel álló cégekkel, amelyek így összesen 12 milliárd forinthoz jutottak – a gyanú szerint azonban sokszor el sem végezték a munkát. A legszerencsésebb cégek közé tartozó Deloitte-nak 2007-ig Simor András jelenlegi jegybankelnök, majd Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere volt az elnök–vezérigazgatója. A hűtlen kezelés miatt indult nyomozásnak egyelőre nincs gyanúsítottja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!