2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 23:10

Belföld

Tovább nyomoznak az eltapsolt milliárdok ügyében

Tovább nyomoznak az előző kormányok idején tanácsadásra elköltött milliárdok ügyében.

A Magyar Nemzet úgy tudja: a rendőrség január közepéig meghosszabbítaná a nyomozás lezárásának határidejét a Deloitte Zrt. és az IFUA Horváth & Partners állami cégekkel kötött szerződései ügyében. A Gyurcsány–Bajnai-kormányok néhány év alatt 636 tanácsadási szerződést kötöttek a hozzájuk közel álló cégekkel, amelyek így összesen 12 milliárd forinthoz jutottak – a gyanú szerint azonban sokszor el sem végezték a munkát. A legszerencsésebb cégek közé tartozó Deloitte-nak 2007-ig Simor András jelenlegi jegybankelnök, majd Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere volt az elnök–vezérigazgatója. A hűtlen kezelés miatt indult nyomozásnak egyelőre nincs gyanúsítottja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!