2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Tovább nő az ellenzéki feszültség Egerben

A Jobbik kommunikációja proli, a Momentum pedig visszataszító - így nyilatkozott Eger baloldali polgármestere korábbi szövetségeseiről. Mirkóczki Ádám azt is mondta, hogy saját magát nem tekinti a várost irányító szivárványkoalíció részének. Az Egységben a Városért Egyesület két tagja már korábban elhagyta a frakciót, mert nem tudtak együtt dolgozni a polgármesterrel, a napokban pedig Mirkóczki visszahívását kezdeményezték.

  • Tovább nő az ellenzéki feszültség Egerben

Több mint egy éve tart a feszültség az egri városházán - ismerte el Komlósi Csaba az Egri Történetek podcastjában. Az LMP-s képviselő a Momentumos Keresztes Zoltánnal együtt azért lépett ki tavaly ősszel a baloldali Egységben a Városért Egyesület frakciójából, mert nem tudtak együttműködni Mirkóczki Ádám polgármesterrel.

Keresztes Zoltán a rádióműsorban borzalmas nagy csalódásnak nevezte az egri polgármester ténykedését.

Mirkóczki Ádám híradónknak nem kívánt nyilatkozni, egy korábbi lapinterjúban azonban azt mondta, nem tekinti magát az egri szivárványkoalíció részének. Ugyanitt a Jobbik kommunikációját prolinak, a Momentumot pedig visszataszítónak nevezte.

Az egri Fidesz szerint csak idő kérdése volt, hogy működésképtelenné váljon a szivárványkoalíció.

Keresztes Zoltán szerint Mirkóczki Ádám korábbi kijelentéseivel megtagadta azt az ellenzéki összefogást, amely által polgármester lett, ezért kezdeményezték visszahívását az Egységben a Városért Egyesület elnökségéből.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!