2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Mese a 12 találatról

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Tovább nő az ellenzéki feszültség Egerben

A Jobbik kommunikációja proli, a Momentum pedig visszataszító - így nyilatkozott Eger baloldali polgármestere korábbi szövetségeseiről. Mirkóczki Ádám azt is mondta, hogy saját magát nem tekinti a várost irányító szivárványkoalíció részének. Az Egységben a Városért Egyesület két tagja már korábban elhagyta a frakciót, mert nem tudtak együtt dolgozni a polgármesterrel, a napokban pedig Mirkóczki visszahívását kezdeményezték.

  • Tovább nő az ellenzéki feszültség Egerben

Több mint egy éve tart a feszültség az egri városházán - ismerte el Komlósi Csaba az Egri Történetek podcastjában. Az LMP-s képviselő a Momentumos Keresztes Zoltánnal együtt azért lépett ki tavaly ősszel a baloldali Egységben a Városért Egyesület frakciójából, mert nem tudtak együttműködni Mirkóczki Ádám polgármesterrel.

Keresztes Zoltán a rádióműsorban borzalmas nagy csalódásnak nevezte az egri polgármester ténykedését.

Mirkóczki Ádám híradónknak nem kívánt nyilatkozni, egy korábbi lapinterjúban azonban azt mondta, nem tekinti magát az egri szivárványkoalíció részének. Ugyanitt a Jobbik kommunikációját prolinak, a Momentumot pedig visszataszítónak nevezte.

Az egri Fidesz szerint csak idő kérdése volt, hogy működésképtelenné váljon a szivárványkoalíció.

Keresztes Zoltán szerint Mirkóczki Ádám korábbi kijelentéseivel megtagadta azt az ellenzéki összefogást, amely által polgármester lett, ezért kezdeményezték visszahívását az Egységben a Városért Egyesület elnökségéből.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.
Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

A Makk Károly rendezésében készült vígjáték nehéz időkben született, mégis az adott kor kispolgárai tudtak azonosulni a karakterekkel, amelyeknek a fő üzenete nyilvánvaló: merjenek a sarkukra állni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!