2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Tovább mentegeti a baloldal a zsidózó jobbikos Gyöngyösi Mártont

Karácsony Gergely és Pulai András után már a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének az elnöke is mentegeti a jobbikos Gyöngyösi Mártont korábbi parlamenti zsidózása miatt. Hanti Vilmos az "Informátornak" beszélt arról, hogy a jobbikos Európai Parlamenti képviselő a párt tékozló fiúja. Oknyomozó műsorunk a kitörés napi emléktúra utóéletéről készített riportot.

  • Tovább mentegeti a baloldal a zsidózó jobbikos Gyöngyösi Mártont

"Itt az ideje annak egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő és különösen az Országgyűlésben és a kormányban hány olyan zsidó ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára."

2012-ben még így zsidózott a Parlamentben Gyöngyösi Márton, aki akkor még országgyűlési képviselő volt, mostanra a Jobbik alelnöke és EP-képviselője. Kijelentése miatt a baloldali pártok akkor tüntetést szervezetek a nácizmus ellen a Parlament épülete elé.

Miután a Jobbik is a baloldal szövetségese lett, Karácsony Gergely már máshogy vélekedett a kijelentésről.

A főpolgármester után már nemcsak politikusok kezdték el védeni Gyöngyösi Mártont, hanem a baloldalhoz köthető politológusok is.

Az Informátor egyébként a kitörés emléktúra utóéletről készített riportot és ebben a műsorban szólalt meg Hanti Vilmos.

Informátor című műsorunk teljes adása itt érhető el:

Informátor: Előhozta a gyilkos indulatokat a túrabot és a hátizsák látványa

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!