2023. 04. 01. Szombat Hugó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Belföld

Tovább kell őrizni a leszerelt mérőórákat

30-60 nap helyett a jövőben akár két éven át is meg kell őriznie a közműszolgáltatónak a leszerelt mérőórát, vagy az arról készült hiteles fényképet. Fónagy János elmondta: azután döntöttek erről, hogy a lakossági panaszokat a fogyasztóvédelmi hatóság és a Magyar Energia Hivatal is megvizsgálta és utólag több esetben is a fogyasztónak adtak igazat.

A megalapozott panaszok magas száma – például hogy indokolatlanul szerelték le a mérőórát, illetve indokolatlanul vélték azt megállapítani, hogy tiltott vagy többletfogyasztás történt – indokolta, hogy a szolgáltatónak a bizonyítás érdekében hosszabb távon kelljen megőriznie a leszerelt órákat, így azok megtartását 30-60 nap helyett 2 évig írjuk elő – mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!