2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Tovább kell őrizni a leszerelt mérőórákat

30-60 nap helyett a jövőben akár két éven át is meg kell őriznie a közműszolgáltatónak a leszerelt mérőórát, vagy az arról készült hiteles fényképet. Fónagy János elmondta: azután döntöttek erről, hogy a lakossági panaszokat a fogyasztóvédelmi hatóság és a Magyar Energia Hivatal is megvizsgálta és utólag több esetben is a fogyasztónak adtak igazat.

A megalapozott panaszok magas száma – például hogy indokolatlanul szerelték le a mérőórát, illetve indokolatlanul vélték azt megállapítani, hogy tiltott vagy többletfogyasztás történt – indokolta, hogy a szolgáltatónak a bizonyítás érdekében hosszabb távon kelljen megőriznie a leszerelt órákat, így azok megtartását 30-60 nap helyett 2 évig írjuk elő – mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!