2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Tovább húzódik a volt szocialista polgármester ügye

Ismét a nyomozás meghosszabbítását kezdeményezte az ügyészség az Újbudai Sportcentrum-beruházás ügyében – tudta meg a Magyar Nemzet.

A fideszes feljelentés alapján, hűtlen kezelés gyanújával indult büntetőeljárás határidejét már többször is meghosszabbították, de gyanúsítotti kihallgatás még nem volt.

A gyanú szerint a korábbi MSZP-s polgármester, Molnár Gyula idején több száz milliós kár érhette az önkormányzatot a Bikás parki ingatlanügyekben. A szocialista politikus 2005-ben kötött tizenöt éves bérleti szerződést a park egy részére, az Újbudai Sportcentrum hasznosítására. A feljelentés szerint a képviselő-testület felhatalmazása nélkül, a megemelt bérleti díj száz százalékára vállalt garanciát, miközben az önkormányzati ingatlanra háromszázmilliós jelzálogot jegyzett be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Szalutált a szurkolók előtt a hosszabbításban szerzett gólja után Szoboszlai Dominik, aki eldöntötte a Sheffield United–Liverpool meccset szerda este a Premier League 15. fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!