2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Belföld

Tovább dagad a kampányfinanszírozási botrány + videó

A kampányfinanszírozási botrányról kérdezte Karácsony Gergelyt a Magyar Nemzet. A lapnak sikerült elérnie telefonon az ügy egyik kulcsfiguráját Mravik Zsoltot is.

  • Tovább dagad a kampányfinanszírozási botrány + videó

A Magyar Nemzet stábja felkereste annak az eredetileg autókölcsönzéssel foglalkozó cégnek a székhelyét, ami a legújabb kampányfinanszírozási botrányhoz köthető. A kaputelefonon semmi nem árulkodott arról, hogy itt működne a kft., vagy hogy Tordai Csaba itt élne Mravik Zsolttal, a cég tulajdonosával. Egy postaládán azonban szerényen feltűnt a Mravik név és egy matrica is van mellé ragasztva, amin az áll, hogy Bakony Rental Kft. A Magyar Nemzet szerette volna megkérdezni az ügyről Mravikot, aki azonban csak azt hajtogatta, hogy nem kíván nyilatkozni.  

A Bakony Rental Kft. külföldi tanácsadói megbízásából származó 112 millió forintból Mravik még az önkormányzati választások előtt osztalékelőleg címén kivett 84 milliót, amiből a Magyar Nemzet információi szerint 75 millió forint egy, a Városházán jelenleg is tanácsadóként dolgozó munkatárs segítségével Perjés Gáborhoz került készpénzben.

Úgy tűnik, Karácsony Gergelynek nincs épkézláb magyarázata a 2019-es kampányfinanszírozást illetően, hiszen azt a „trükköt” alkalmazza – mint a legtöbb balliberális politikus, aki kellemetlen kérdésekkel találja szembe magát –, hogy elkezdett propagandistázni a feltett kérdésekre.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!