2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Tóth Csaba visszalépett

Visszalépett az MSZP zuglói jelöltje. Tóth Csaba mellől a hétvégén saját pártja kivételével mindenki kihátrált. Előbb Karácsony Gergely jelentette be a miniszterelnöki-vitán, hogy nem támogatja, majd a DK, a Jobbik és a Párbeszéd is sorra visszalépett a szocialista politikus mögül. Tóth Csaba azt mondta, lejárató kampány indult ellene, és ilyen körülmények között nem tudná képviselni a zuglóiakat. Hozzátette: a választás után visszatér az üzleti életbe.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kocsis Máté: Köszönjük a vidám pillanatokat, gratulálunk Gyurcsány Ferencnek

Gyurcsány–Márki-Zay paktum életbe lep, mehet tovább a show - hívta fel rá a figyelmet Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az Országgyűlésben, napirend előtt. A politikus szót ejtett a Jobbikról, az LMP-ről, az MSZP-ről, a Momentumról, a Párbeszédről, a DK-ról, sőt a baloldal újabb „messiásáról” is. 2021. október 18.

Szabó Tímea ízelítőt adott abból, milyen is a baloldali „szeretetpolitika”

A Párbeszéd frakcióvezetőjének felszólalására a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszolt. 2021. október 18.

Interpellációk és azonnali kérdések az Országgyűlésben – élőben a HírTV műsorán

13 órától a HírTV és Facebook-oldalunk élőben közvetíti a parlamenti napirend előtti felszólalásokat. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Lezárt akta: megölte két ismerősét

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki januárban megölte két ismerősét Szegeden.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!