2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Törvényben tiltaná a burkaviselést a Mi Hazánk

Törvényben tiltaná meg a burkaviselést a „Mi Hazánk Mozgalom.

  • Törvényben tiltaná a burkaviselést a Mi Hazánk

A párt képviselője, Dúró Dóra a Facebook oldalán azt írta: elindított egy törvénymódosítási folyamatot, amely a muszlim női viselet magyarországi betiltatásáról szól.

A politikus kiemelte: az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának ülésén az ellenzéki pártok képviselői nem voltak jelen, de a Fidesz-KDNP küldöttei megszavazták a javaslat tárgysorozatba-vételét.

Dúró Dóra szerint a burka viseletet azért kellene betiltani, mert az öltözet alkalmas arra, hogy terror-cselekményekkor az elkövetők álcának használják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!