2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Törvénnyel köteleznék a megjelenést és az igazmondást

Újra meghallgatásra hívja Mile Lajos, a Portik–Laborc találkozókat vizsgáló ténymegállapító albizottság elnöke a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját.

Az LMP-s politikus Magyarország élőben című műsorunkban arról is beszélt – hogy a jövőben a hasonló bizottsági meghallgatások eredményesek is legyenek –, törvény által köteleznék a megjelenést és az igazmondást.

– A nemzetbiztonsági bizottság albizottsága előtt, vagy vizsgálóbizottsága előtt kötelező legyen a megjelenés, és az együttműködés is, magyarán mondva az igazmondás – magyarázta Mile Lajos. A törvénytervezet a keddig bizottsági ülésen napirenden lesz, ekkor fog dönteni arról a bizottság, hogy tárgysorozatba ajánlja-e, és arról is, hogy általános vitára alkalmasnak találja-e – tette hozzá.

A Mile Lajossal készült teljes beszélgetés itt tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

Gyurcsány Ferenccel nem lehet összefogni - már ezt állítja a DK korábbi szövetségese, a Jobbik. Az MSZP antidemokratikusnak, a Momentum pedig hazugnak nevezte a pártot. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint azonban a korábbi összefogás többi pártja a Momentumon kívül nem tud alternatívát kínálni a választóknak, Gyurcsány Ferenc egyedül fogja leuralni a baloldalt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!