2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 03:00

Belföld

Történelmi rekordra számít a történelmi téttel bíró választáson Deutsch Tamás + videó

Már most rendkívül magas a részvételi arány a Magyarországon zajló önkormányzati és európai parlamenti választásokon. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője arra számít, hogy olyan sokan mennek el voksolni, mint még soha.

  • Történelmi rekordra számít a történelmi téttel bíró választáson Deutsch Tamás + videó

Deutsch Tamás a HírTV Választás '24 című műsorában kijelenetette, szerinte a részvétel szempontjából történelmi rekord fog születni, vagyis a magyar demokrácia megmutatja egész Európának, sőt az egész világnak az erejét. 

A politikus kiemelte,

világosan látszik, hogy a baloldal próbálta elbagatellizálni, hogy történelmi tétje van a választásoknak, hiszen a háború és béke kérdésében kell dönteni. 

Ez az európai parlamenti választás, az ország, a nemzet, az egész kontinens jövőjét alapvetően meghatározza - tette hozzá. 

Tette hozzá: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!