2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját

Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető áll a Mi Hazánk Mozgalom európai parlamenti (EP-) listájának első helyén, őt Dúró Dóra elnökhelyettes követi - hangzott el a párt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

  • Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját

A pártelnök-frakcióvezető az eseményen elmondta: a listán őket Borvendég Zsuzsanna történész, a Magyarságkutató Intézet munkatársa, Kispalkó Szilveszter vajdasági mérnök-informatikus, a párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője és Árgyelán János, a Mi Hazánk külügyi kabinetjének elnöke követi.

Toroczkai László elmondta: azért ő áll a lista élén, mert ismertsége révén világossá kívánják tenni, hogy pártjuk "hova tartozik".

Hangsúlyozta: pártja összmagyarságban és magyar jövőben gondolkodik, felveszi a harcot a világban jelentős befolyással rendelkező "nemzetellenes ideológiai hálózat" ellen. Emellett tovább kívánják szélesíteni évek óta épített nemzetközi kapcsolatrendszerüket, amelyben "nagyon fontos szövetségesnek" nevezte az Alternatíva Németországnak (AfD) pártot.

Toroczkai László kiemelte, a választási eredmények alapján elképzelhető, hogy új frakciók alakulnak az Európai Parlamentben, majd jelezte, antiglobalista, a nemzetek Európáját megvalósítani akaró képviselőcsoporthoz kívánnak csatlakozni.

Dúró Dóra programközpontú kampányt ígért a sajtótájékoztatón, hangsúlyozva, a globalista diktatúra helyett a magyar jövőt szeretnék építeni, és pártjuk ezt kívánja majd uniós szinten is képviselni.

A sajtótájékoztatón Toroczkai László és Dúró Dóra is egyértelművé tette: az európai parlamenti választás után nem kíván Brüsszelbe távozni, pályáját a magyar Országgyűlés tagjaként folytatja.

Fotó: Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom európai parlamenti (EP-) listájának első helyén álló pártelnök, frakcióvezető (b3) a párt EP-listájának első öt képviselőjelöltjét bemutató sajtótájékoztatón a fővárosban, a párt Ferenc körúti irodájában 2024. február 28-án. Mellette Dúró Dóra, az EP-lista második helyén álló elnökhelyettes (j2), a harmadik Borvendég Zsuzsanna történész, a Magyarságkutató Intézet munkatársa (b2), a negyedik Kispalkó Szilveszter vajdasági mérnök-informatikus, a párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője (b) és az ötödik, Árgyelán János, a Mi Hazánk külügyi kabinetjének elnöke (j). MTI/Lakatos Péter

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!