2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Toroczkai László: A Facebook a törvények fölött áll

"Az a cég, ami el tud dönteni választásokat, befolyásolni tud milliókat az mindenféle törvények fölött áll' - vélekedik a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a Facebookról.

  • Toroczkai László: A Facebook a törvények fölött áll

Az amerikai vállalat Toroczkai László oldalát is letiltotta korábban, emiatt a politikus beperelte a közösségi oldal anyavállalatát. A META elveszítette a pert. A szintén a cégcsoporthoz tartozó Instagram azonban annak ellenére sem állította vissza a politikus oldalát, hogy a bíróság erre kötelezte.

"A Meta visszaírt nekünk Dublinból, az európai központjukból, hogy technikai okok miatt nem tudják visszaállítani az oldalamat, ami nyilvánvalóan egy vicc. Tehát ők ezek szerint nem csak velem packáznak, hanem a magyar bírósággal is. Ők azt gondolják és sajnos egyelőre meg is tehetik, hogy ők a törvények fölött állnak, egy jogerős magyar bírósági ítéletet sem hajtanak végre. Egészen botrányos, hogy az a cég, ami el tud dönteni választásokat, befolyásolni tud milliókat az mindenféle törvények fölött áll" - fejtette ki Toroczkai László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

A 2022. évi országgyűlési választásokat követően kiderült, hogy a DK–Jobbik–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd alkotta választási szövetség több mint 4 milliárd forint összegű tiltott külföldi kampánytámogatásban részesült.
Marco Rossiék Varga Barnabásnál jártak a kórházban

Marco Rossiék Varga Barnabásnál jártak a kórházban

Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint a játékosok nevében Botka Endre is meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást, aki vasárnap súlyos fejsérülést szenvedett a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!