2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Törley Katalinék keresték meg a Kétfarkút azzal, hogy politikai babérokra törnének + videó

Törley Katalin magától kereste meg a Kétfarkú Kutyapártot, hogy jelöltjükként elinduljon az EP-választáson - erről beszélt a párt elnöke a Partizánnak. Bár a Tanítanék Mozgalom civil szervezetként hivatkozik magára, Törley EP-képviselőként is részt venne a mozgalom munkájában.

  • Törley Katalinék keresték meg a Kétfarkút azzal, hogy politikai babérokra törnének + videó

Kutyapárt menni Európa! De most komolyan - így jelentette be közösségi oldalán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt EP-listáját vasárnap. Ebből az derült ki, hogy az első két helyen nem kutyapártos jelölt áll, hanem Le Marietta, aki korábban Karácsony Gergely munkatársa volt, és Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom egyik alapítója.

Törley Katalint, aki a pedagógus-tüntetések rendszeres szereplője, 2022-ben bocsátották el munkahelyéről mert polgári engedetlenségre hivatkozva nem ment be dolgozni.

Törley Katalinék keresték meg a Kétfarkút azzal, hogy politikai babérokra törnének - árulta el a párt elnöke a Partizán hétfő esti adásában. Bár a Tanítanék Mozgalom egy civil szervezetként tünteti fel magát. Törley az interjúban már szervezetét is egyfajta politikai otthonaként emlegette. Annak ellenére hogy EP-képviselőként indul, továbbra is az a célja, hogy részt vegyen a Tanítanék Mozgalom munkájában, ez szerinte nem okozhat gondot. Azt viszont elismerte, hogy biztos lesz olyan, akinek politikai szerepvállalása nem fog tetszeni. 

A Kétfarkú Kutyapárt programjáról egyelőre nem lehet sokat tudni, és egyelőre az sem világos, hogy melyik frakcióba szeretnének beülni az Európai Parlamentben.

A Kutyapárt mégsem támogatja Juhász Pétert

Kihátrált a Kétfarkú Kutya Párt Juhász Péter mögül a Belvárosban. A Telex szerint azután lépett vissza a párt, hogy a Momentum bejelentette: ők is az Együtt volt elnökét támogatják polgármester-jelöltként az V. kerületben. A Kétfarkú Kutyapárt elnöke Kovács Gergely arról beszélt a baloldali sajtónak, hogy korábban megkérték Juhász Pétert: ne kampányoljon másokkal, mert ők szeretnék tartani a távolságot az ellenzéki pártoktól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Szergej Sojgu kedden azt mondta, hogy számos NATO-gyakorlatot tartanak az orosz határ közelében az "állítólagos orosz agresszió visszaverésére", amelyen mintegy 90 000 katona vesz részt. Sojgu szerint a NATO keleti megerősítése zajlik. Erről beszélt Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel a Globál Extra című műsorunkban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

„Akik ma irányítják, nem szeretik Budapestet. Csak a pénzt és a hatalmat szeretik” – mondja a Fidesz új videójában a párt főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra rámutatott: a főváros Gyurcsány Ferenc fogságában van. Erről tanúskodik minden, amit csinálnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!