2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Törley Katalin szerint az MKKP-nek nagyon komoly esélye van az EP-választásokon + videó

Mindent megtesznek azért, hogy legalább két képviselő-jelölt bekerüljön az Európai Parlamentbe - mondta Törley Katalin a Kétfarkú Kutyapárt nagygyűlésén.

  • Törley Katalin szerint az MKKP-nek nagyon komoly esélye van az EP-választásokon + videó

A képviselő-jelölt szerint erre nagyon komoly esély van, mert az eddigi munkájukkal bizonyították, hogy a parlamentben van a helyük, ahol a regionális fejlesztés, a városfejlesztés, az oktatás és a civil szervezetek munkáját helyezik majd a középpontba.

Törley Katalin a politikai közéletre kitérve hozzátette: örül Magyar Péter megjelenésének, de sokkal értékesebbnek tarja a saját munkájukat, így nem érzi, hogy esélyeiket csorbítaná a feltűnése.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Folytatódni fog a nyomásgyakorlás a háborúpárti nyugati politikusok részéről?
Európa szellemi megszállása zajlik

Európa szellemi megszállása zajlik

Miért kellene elfogadnunk, hogy vallási jelképet és politikai üzenetet nem lehet a focipályákon viselni, ám a „szivárványzászló” ott lehet?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!