2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A közvetítő 11:00

Belföld

Tóbiás: Nem pénzügyi okai vannak az MSZP költözésének

A párt szerkezeti átalakítása, és nem pénzügyi gondok állnak az MSZP költözése mögött – legalábbis ezt állítja a szocialisták elnöke.

Most már Tóbiás József is elismeri, hogy elhagyják a Jókai utcai székházat, de szerinte ennek nincs köze a párt milliárdos adósságához, hiteleiket időben törlesztik. A nemrég kinevezett elnök szerint a szocialisták szeretnék megerősíteni társadalmi kapcsolataikat, ehhez pedig mind a 106 választókörzetben jelen akarnak lenni. A baloldali kis pártok közül a DK központjának helyet adó ingatlan is eladó, az Együtt–PM Szövetség pedig már túl is van a költözésen egy olcsóbb irodába.

„Természetesen amikor a szervezet átalakítása – hiszen ez technikai kérdés – végigmegy a saját demokratikus rendszerünkön, akkor lesz ilyen döntés. A szándék a meglévő rendszerünk átalakítása a 106 körzetre, és ez értelemszerűen a Jókai utcai székházat is érinti” – mondta Tóbiás József.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Csaknem egy évvel az eset napvilágra kerülése után újabb és újabb részletek derülnek ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban. Az egyik fő gyanúsított, a volt EP-alelnök Eva Kaili például a katari futball-világbajnokságra invitálta Roberta Metsola EP-elnököt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!