2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Többször is betört a büfébe

A 24 éves felsőpetényi férfit két órán belül elfogták a rétsági rendőrök.

  • Többször is betört a büfébe

A rendőrség ügyeletére 2021. július 5-én 0 óra 16 perckor érkezett bejelentés, miszerint az egyik felsőpetényi büfébe betörtek. A rendőrök a végrehajtott forrónyomos intézkedések eredményeképp két órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves helyi lakost.

A férfi a megalapozott gyanú szerint a bejelentést megelőzően az egyik felsőpetényi büfé hátsó ajtaját benyomta, oda bement, azonban a riasztó jelzése miatt onnan nem tulajdonított el semmit, elszaladt a helyszínről. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a 24 éves helyi lakos június 29-én és július 2-án is bement a falatozóba, és a kasszából - összesen - 21.500 forint készpénzt lopott el.   

A Rétsági Rendőrkapitányság épületébe elállított férfit a nyomozók lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Police.hu

Kép:police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!