2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Több vírus támad egyszerre Magyarországon

A koronavírus, az influenza és az RSV vírus is tömeges megbetegedést okoz Magyarországon, van aki egyszerre mindhármat elkapja - figyelmeztetnek a szakértők. A koraszülött kisgyermekek vannak a legnagyobb veszélyben, sokan lélegeztetőgépre kerülnek.

  • Több vírus támad egyszerre Magyarországon

Az elmúlt napokban ismét egyre többen használják az utcán és a tömegközlekedési eszközökön is - tartva a megbetegedéstől. Eközben Kínában rekordokat döntöget a fertőzöttek száma.

Ráadásul itthon egyszerre három vírus is terjed az országban - jelentette ki Kacskovics Imre a Kossuth rádióban. Az immunológus elmondta: a koronavírus, az influenza és az RSV - amely főleg a kisgyermekekre veszélyes, sok embert betegít meg.

Az úgynevezett óriásvírus különösen a koraszülötteket veszélyezteti, sokuknak olyan súlyos tüneteket okoz, hogy csak a lélegeztetőgép segít.

Aki beteg az semmiképpen ne látogasson csecsemőket, kisgyerekeket - figyelmeztetnek a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A francia nagyszülők örömmel küldenék az unokáikat harcolni Ukrajnába?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!