2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Belföld

Több vidéki fürdő is újranyitott a hétvégén

Több vidéki fürdő is újranyitott a hétvégén. A Kehida Termál vezetősége az elsők közt jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások vidéki enyhítése miatt ismét fogadja a vendégeket, péntek óta üzemel. Jelenleg csak a szabadtéri medencék használhatók, emiatt viszont egyelőre féláron kínálják a belépőjegyeket.

  • Több vidéki fürdő is újranyitott a hétvégén

Egyelőre négy medencével várják a vendégeket a Kehida Termálban. A fürdőzők a kültéri élménymedencét, a gyógyvizes ülőmedencét, a meleg vizes úszómedencét és a gyermekpancsolót vehetik igénybe. A fürdés mellett többen feküdtek ki napozni is, egymástól megfelelő távolságra. A fürdő március 16-tól tartott zárva. Újranyitását pozitívan fogadták a vendégek.

A vendégek biztonsága érdekében óránként végez fertőtlenítést a személyzet a medencék körül. Az étterem jelenleg zárva van, így a büfé kínálatát bővítették ki. A Kehida Termál vezetősége az elsők között jelentette be, hogy ismét várja látogatóit. A csökkentett szolgáltatások ellenére is igyekeznek az igényeket kielégíteni.

A csökkentett szolgáltatás miatt féláron kínálják a belépőjegyeket. Bíznak abban, hogy a fegyelmezettséggel további enyhítésekre számíthatnak a közel jövőben. Terveik szerint pünkösdkor akár már a teljes szolgáltatást is igénybe vehetnék a fürdőzők.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!