2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Több tucat holland szurkoló vizelt le egy műemlék épületet Budapesten

Csaknem egy tucat holland szurkoló vizelte le az egyik háztömb oldalát Budapesten, a Alpár és a Dózsa György út sarkánál. Az esetről egy ott lakó készített fotót. Az látszik, amint a holland drukkolók vonulnak a Dózsa György úton, majd a tömegből kiválik 10-15 férfi és a műemlék háztömb mellé állva könnyítenek magukon világos nappal, társaik pedig közömbösen elhaladnak mellettük. A fotót készítő szerint ezt azért tették, mert lenézik a magyarokat. A balliberális ellenzék most viszont hallgat, nem tartotta fontosnak, hogy felháborodását fejezze ki.

  • Több tucat holland szurkoló vizelt le egy műemlék épületet Budapesten

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!