2024. 09. 13. Péntek Kornél napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Komment 22:50

Belföld

Több száz méteren keresztül tolta maga előtt a vonat az átjáróban elé vágó autót + videó

Vonat sodort el több száz méteren keresztül egy férfit az autójában Ceglédnél a vasúti átjáróban. A sofőr szörnyethalt.

  • Több száz méteren keresztül tolta maga előtt a vonat az átjáróban elé vágó autót + videó

Váczi Viktor - sajtóügyeletes, MÁV: "A mozdonyvezető körülbelül 100 kilométer per órás sebességről kezdte meg a vészfékezést, de így is több száz méter volt mire a szerelvényt meg tudta állítani."

A Cegléd Városi Televízió sokkoló felvételen is az látszik, ahogy ahogy a vonat az alá gyűrődött autót betolja az állomásra, miközben próbál lassítani és folyamatosan dudál. A megálló területén utasok várakoztak, akik látszólag nem értették, hogy mi történt.

Információnk szerint a fénysorompó csak úgy mint vasárnap este, most kedden délelőtt is jól működött, és az átjáróban zavartalan volt a forgalom. A baleset utáni roncsdarabok még mindig láthatóak voltak a helyszínen. Miután a vonat több száz méteren keresztül tolta maga előtt az autót, a sofőrnek esélye sem volt a túlélésre. A helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Árvízvédelmi készültséget rendeltek el a hét végére a Duna mentén fekvő közép-európai országokban; a régió felett örvénylő, heves esőzésekkel, viharos széllel érkezett Boris nevű mediterrán ciklon további áradásokat és földcsuszamlásokat okozhat Csehország, Lengyelország, Ausztria, Németország, Szlovákia és Magyarország számos területén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!