2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Több száz embert rúgtak ki Karácsony Gergelyék a fővárosi cégektől

Több száz embert rúgtak ki Karácsony Gergelyék a fővárosi cégektől – írja a Metropol. A lap szerint már az ötszázat is meghaladta azoknak a munkavállalóknak a száma, akiket az elmúlt másfél évben bocsájtottak el a fővárosi közműcégektől, melyek egy nagy holdingba lettek szervezve. A hírt a KDNP frakciószóvivője felháborítónak nevezte, hogy miközben a magyar kormány a járvány okozta válságot munkahelyteremtő beruházásokkal orvosolta, addig a főváros a járvány alatt és a karácsonyi ünnepek előtt több száz embert rúg ki a fővárosi cégektől.

  • Több száz embert rúgtak ki Karácsony Gergelyék a fővárosi cégektől

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!