2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Több száz család futott Albertfalván + videó

Családi futóversenyt rendeztek Albertfalván. Idén már tizenkettedik alkalommal állhattak rajthoz kicsik és nagyok egyaránt. A rendezvény ötletgazdája és szervezője Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója úgy fogalmazott: céljuk, hogy Újbuda egészséges és sportos kerület legyen.

  • Több száz család futott Albertfalván + videó

Több száz család állt rajthoz az újbudai családi futóversenyen vasárnap délelőtt. A közös bemelegítés után kicsiknek 400, a nagyobbaknak 800 métert kellett teljesíteniük. A végén pedig egy közös családi örömfutással zárták az eseményt.

12 évvel ezelőtt rendezték meg először a családi futóversenyt. Az ötletgazda szerint az ilyen eseményekkel lehet elérni azt, hogy az emberek megszeressék és az életük részévé tegyék a sportot.

Itt a legkisebbek is rajtvonalhoz tudnak állni és ez hatalmas motivációt ad, egyrészt nekik is a további kis életükre, másrészt pedig a szülőknek, hiszen sok esetben a gyermeknek a sikerélménye, a gyermeknek a lelkesedése éri azt el, hogy a szülő is elkezdjen mozogni, sportolni. Nagyon sok olyan visszajelzés érkezik hozzánk, hogy ezek miatt a futóversenyek miatt kezd el egy család rendszeresen sportolni - mondta a Ficsak elnöke, Király Nóra. 

Érem, oklevél, és egy kis ajándék – ezeknek örülhettek a gyerekek.

Senki sem távozott üres kézzel, ugyanis a szervezők szerették volna, hogy minden gyermek sikerélménnyel távozhasson. A rendezvény szervezője és megálmodója, Király Nóra, a Ficsak alapítója elmondta, céljuk, hogy Újbuda egészséges és sportos kerület legyen.

A négyállomásos futóverseny-sorozat tovább folytatódik, legközelebb Gazdagréten állhatnak rajthoz a családok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!