2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Akik a hazára voksoltak 11:00

Belföld

Több pénz juthat testvérvárosi együttműködésre

  • Több pénz juthat testvérvárosi együttműködésre

Több pénz juthat testvérvárosi együttműködésre. Összesen 500 millió forintot biztosít a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága az anyaországi és külhoni magyar városok kapcsolatainak építésére, valamint az ifjúsági és cserkész tevékenységre a külhoni magyar területeken. Erről a nemzetpolitikai államtitkár beszélt. Potápi Árpád elmondta, a pályázatokat 250-250 millió forintos kerettel hirdették meg.

„Mindkét pályázatnak a megvalósítási időszaka 2019 január 1-e és 19 december 31-e között kell, hogy megtörténjen. A testvértelepülési pályázatra az első évben 100 millió forintot írtunk ki, ennyi volt a keretösszeg. Ez a tavalyi éveben és az idén is 250 millió forintra emelkedett” – mondta az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Az ország- és vármegyebérlet vagy a biciklisávok segítenek inkább megszüntetni a dugókat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!