2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Belföld

Több mint tizenötezren vettek részt a nemzeti konzultációs fórumokon + videó

Lezárult a nemzeti konzultációról szóló országjárás. Az elmúlt hetekben több mint száz fórumot rendeztek, amelyeken több mint 15 ezren vettek részt – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

  • Több mint tizenötezren vettek részt a nemzeti konzultációs fórumokon + videó

Hollik István hozzátette: a nemzeti konzultáció témái mind olyan kérdések, amelyek Magyarországot érintik, de az aktualitása miatt ezek közül a résztvevőket egyértelműen Ukrajna EU-csatlakozása érdekelte a legjobban.

A politikus jelezte: a jövő heti uniós csúcstalálkozón Brüsszel napirendre akarja tűzni Ukrajna kérdését.

"Akikkel a fórumokon találkoztunk azok egyöntetűen ellenezték, hogy Ukrajna EU csatlakozásának kérdésében Brüsszel úgy akarja ránk erőltetni az akaratát, hogy közben semmit nem mond arról, ez hogyan érintene bennünket magyarokat. Ahogy azt is sokan elfogadhatatlannak tartották, hogy erről a kérdésről Brüsszel nem kérdezi meg az európai emberek véleményét. Erre egyedül Magyarországon van lehetőség, ezért továbbra is biztatunk mindenkit, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban" - jelentette ki Hollik István.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!