2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Belföld

Ezernél is több választási plakátja van a pécsi polgármesternek + videó

Plakát cunamival árasztotta el Pécset a város balliberális polgármestere. Becslések szerint több mint 1000 választási táblát tetetett ki a városvezető. A Momentum korábbi politikusa szerint, Péterffy kampányát olyan pénzből finanszírozzák, amely egy korábbi megkérdőjelezhető kifizetésből származik.

  • Ezernél is több választási plakátja van a pécsi polgármesternek + videó

Plakáterdő borítja be Pécsett. A város polgármestere szó szerint megkerülhetetlen. 

A 2019-es választáson én is támogattam Péterffy Attila kompániáját – mondta Körömi Attila, aki az előző választáson a Momentum országos elnökségének volt a tagja. A HírTV-nek azt mondta: erős a gyanúja, hogy Péterffy mostani kampányát Bodnár Imre pénzeli. Ő az aki éveken keresztül a korábbi kormánypárti városvezetés feltételezett visszaéléseit vizsgálta eredmény nélkül. Ettől függetlenül munkájáért közel 600 millió forintot kapott. A volt Momentumos politikus szerint most az ő egyesülete finanszírozza Péterffy plakátjait.

Jó okkal merül fel ez a gyanú, hiszen átvilágítások eredménye nincs. Egyesület nevét megváltoztatták. Olyan plakáterdő van Pécsett, olyan erővel tolják a választók arcába ezt a két pozitív szót, ami a Péterffy plakátjain van, hogy az ember nyilván világosan látja volt politikusként, hogy elfedni kívánják a városnak a talán a legtisztességtelenebb és korrupció szempontjából legsötétebb öt évét – hangsúlyozta Körömi Attila.

Péterffy belvárosi jelöltjének plakátjai ráadásul több esetben jogszabályba ütköző helyeken vannak. Közúti jelzésen ugyanis tilos olyan feliratot, tárgyat elhelyezni, ami nem kapcsolódik a berendezés céljaihoz.

Sokan azzal keresnek meg, hogy úgy érzik magukat mintha Észak-Koreában lennének, hogy egy vezető van, de ő aztán mindenhol látható és mindent lát. A pécsi városvezetés és a baloldal rendszeresen azzal a kritikával illeti a magyar kormányt, hogy nem jut elég forrás a városra. Hát látjuk egyébként, hogyha önreklámozásra kell költeni, akkor egyébként Péterffy Attila és csapata soha nem látott mértékű pénzösszeget képes elkölteni – mondta el a Híradónak Csizmadia Péter, a FIDESZ-KDNP-ÖPE pécsi polgármesterjelöltje. 

Az elmúlt 5 év bebizonyította, hogy a tisztesség, és a siker, amivel Péterffy a plakátjain kampányol, hazugság –  tette hozzá Csizmadia Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!