2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Több mint ezer önkéntes vett részt a folyópart megtisztításában

A februári árhullámmal sok köbméternyi hulladék érkezett a Tisza magyarországi szakaszára. Ez a magas vízállás levonultával az árterekben felhalmozódott. Szolnokon és a környező településeken ma több mint ezer önkéntes vett részt a folyópart megtisztításában.

Rendhagyó módon készült délutáni mérkőzésére a Szolnoki Vízilabda Club felnőtt és utánpótláskorú játékosai egy világbajnok kapus vezetésével.

A folyó túlsó partján több mint ötszáz szolnoki gyűjtötte a mások által eldobott hulladékot.

A folyón levonuló hulladék többsége Ukrajnában és Romániában kerül a Tiszába, ugyanakkor a magyarországi szakaszát is sokan használják szemétlerakónak.

Szolnokon közel félezren tisztították meg a belvárosi Tisza-szakaszt. A megyeszékhely környéki kistelepüléseken is több százan csatlakoztak az „Egészséges Tiszáért, tiszta Tisza- partért” akcióhoz.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Visszatekintő: váratlan eseményként hivatkozta le a rendőrfőkapitány a helyzetet

Gyurcsány Ferenc 15 éve mentális okokkal magyarázta az egyenruhások bizonytalankodását, késlekedését a köztelevízió épületének ostroma után. 2021. szeptember 19.

Visszatekintő: az MTV kuratóriumát megdöbbentette, hogy a rendőrség nem adott nagyobb védelmet

15 évvel ezelőtt a főlépcső közelében szinte mindent összetörtek a behatolók. 2021. szeptember 19.

Schmidt Mária: Az őszödi beszédből kiderült, semmibe veszik a magyarokat

A Schmidt Máriával készült teljes beszélgetést vasárnap 21 óra öt perckor láthatják a Bayer showban. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

246 határsértőt tartóztattak fel szombaton

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. szeptember 18-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 246 határsértőt tartóztattak fel és 128 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!