2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Több mint ezer önkéntes vett részt a folyópart megtisztításában

A februári árhullámmal sok köbméternyi hulladék érkezett a Tisza magyarországi szakaszára. Ez a magas vízállás levonultával az árterekben felhalmozódott. Szolnokon és a környező településeken ma több mint ezer önkéntes vett részt a folyópart megtisztításában.

Rendhagyó módon készült délutáni mérkőzésére a Szolnoki Vízilabda Club felnőtt és utánpótláskorú játékosai egy világbajnok kapus vezetésével.

A folyó túlsó partján több mint ötszáz szolnoki gyűjtötte a mások által eldobott hulladékot.

A folyón levonuló hulladék többsége Ukrajnában és Romániában kerül a Tiszába, ugyanakkor a magyarországi szakaszát is sokan használják szemétlerakónak.

Szolnokon közel félezren tisztították meg a belvárosi Tisza-szakaszt. A megyeszékhely környéki kistelepüléseken is több százan csatlakoztak az „Egészséges Tiszáért, tiszta Tisza- partért” akcióhoz.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!