2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Több mint ezer önkéntes vett részt a folyópart megtisztításában

  • Több mint ezer önkéntes vett részt a folyópart megtisztításában

A februári árhullámmal sok köbméternyi hulladék érkezett a Tisza magyarországi szakaszára. Ez a magas vízállás levonultával az árterekben felhalmozódott. Szolnokon és a környező településeken ma több mint ezer önkéntes vett részt a folyópart megtisztításában.

Rendhagyó módon készült délutáni mérkőzésére a Szolnoki Vízilabda Club felnőtt és utánpótláskorú játékosai egy világbajnok kapus vezetésével.

A folyó túlsó partján több mint ötszáz szolnoki gyűjtötte a mások által eldobott hulladékot.

A folyón levonuló hulladék többsége Ukrajnában és Romániában kerül a Tiszába, ugyanakkor a magyarországi szakaszát is sokan használják szemétlerakónak.

Szolnokon közel félezren tisztították meg a belvárosi Tisza-szakaszt. A megyeszékhely környéki kistelepüléseken is több százan csatlakoztak az „Egészséges Tiszáért, tiszta Tisza- partért” akcióhoz.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

Minősíthetetlen stílusban sértegette Császár Attila újságírót Rónai Sándor, Barkóczi Balázs pedofilsegítőnek nevezte Futó Boglárka riportert, a tejszínhabra a cseresznyét pedig Gyurcsány Ferenc tette fel az Országgyűlésben. Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül a DK-s politikusok vállalhatatlan magatartását a Bayer show-ban. Így üzent nekik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!