2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Több mint 2,6 milliárd forintos közlekedésfejlesztés Szolnokon

Közlekedésfejlesztést valósított meg Szolnokon a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán nyert több mint 2,6 milliárd forintból a város önkormányzata.

  • Több mint 2,6 milliárd forintos közlekedésfejlesztés Szolnokon

A Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a Dr. Sebestény utat fejlesztették a Besenyszögi útig.

A munkálatok a Zagyva-híd felújításával kezdődtek: a híd útburkolata, korlátai, a kerékpársáv és a járdák is megújultak, valamint korszerűsítették a közvilágítást. Megújult emellett a Városmajor út és a Bimbó út közötti útszakasz. A Bimbó úttól a Mester úti körforgalomig új út épült a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak - ott kiépítették a teljes közvilágítási hálózatot -, és a munkálatoknak köszönhetően a Tallinn városrész is bekapcsolódott Szolnok kerékpárhálózatába. Két új buszöböl is létesült - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A Városmajor úti és Mester úti körforgalom megépítésével biztonságosabban használhatók a korábban balesetveszélyes kereszteződések.

Az új úttal Szolnokon új "városkapu" jött létre, mivel közúti kapcsolatot biztosít a centrum környéke (Várkonyi István téri körforgalom), a Besenyszögi út és a közeljövőben megépülő M4-es gyorsforgalmi út között. Utóbbival a város északról is elkerülhető lesz - közölték.

 

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!