2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Több mint 20 előterjesztésről szavazott az Országgyűlés

Több mint 20 előterjesztésről szavazott a nyári szünet előtti utolsó ülésnapján az Országgyűlés. A pedofil-ellenes törvény elfogadása mellett, a ház többek között véglegesítette Magyarország 2022-es költségvetését, a 2021-es büdzsé módosításával pedig új állami viszont-garancia programot is elindított. Állandóvá tették a tajszám alapú gyógyszer-kiváltás lehetőségét, és új alkotmánybírót választottak. A kormány felhatalmazást kapott a FUDAN Hungary Egyetemért Alapítvány létrehozására, és elfogadták a Budapesti Diákvárosról szóló javaslatot is.

  • Több mint 20 előterjesztésről szavazott az Országgyűlés

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!