2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Több mint 126 ezer gyermek vett részt idén nyáron Erzsébet-táborban

Több mint 126 ezer gyermek vett részt idén nyáron Erzsébet-táborban. Idén az ország 500 településén szerveztek üdültetést. 2018-ban pedig már Erdélyben is több mint 1500 magyar gyermek nyaralt. A kormány 5 milliárd forinttal támogatja a nyári táboroztatásokat - mondta a család-és ifjúságpolitikáért felelős államtitkár. Novák Katalin bejelentette, hogy a balatoni, fonyódligeti illetve zánkai táborok megújulnak.

„26 milliárd forintból megújulnak az Erzsébet-táborok és a férőhelyek is megduplázódnak, tehát várhatóan kétszer annyi gyermek tud majd üdülni az Erzsébet-táborokban, mint amennyien most tudnak. Egy kapacitásnövekedéssel járó beruházás történik, mind Fonyódligeten mind Zánkán. Tehát a zánkai és fonyódligeti tábor is teljes egészében megújul, új infrastrukturális beruházások lesznek, fejlesztések, a sportpályákat is megújítjuk, tehát egy teljes felújítás lesz” - mondta az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kiképzésen a gripen pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

152 millió forintot kaptak eddig a covid-árvák

A köztársasági elnök által életre hívott alapítvány eddig 501 családban 860 gyereknek nyújtott anyagi támogatást. 2021. október 27.

Visszaadták az autós forgalomnak a Csömöri úti felüljárót

10-15 év múlva ezt a felüljárót újjá kell építeni, vagy helyette más megoldást kell találni. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!