2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Több maradt a gyermeket nevelő családoknál

95 milliárd forinttal több maradt a családoknál idén az első fél évben a kormányszóvivő szerint.

Kurucz Éva azt mondta, az évközi bevallások azt mutatják, hogy a kiskeresetűek adócsökkentése tovább segítette a családokat, a gyermekes szülők ugyanis havonta több ezer vagy akár több tízezer forinttal többet vihetnek haza, mint tavaly. „A családi adókedvezménnyel 2011-től minden évben évi 180 milliárd forinttal több maradt a gyermekes családoknál, ez az összeg az idén 230 milliárd forintra emelkedhet. A növekedés annak köszönhető, hogy idén januártól életbe lépett a kiskeresetűek adócsökkentése. Az intézkedésnek köszönhetően több tízezer forinttal növekedhet a kiskeresetű szülők nettó bére. A családtámogatási rendszer megerősítése arról szól, hogy támogatjuk, megbecsüljük a keményen dolgozó gyermekes magyar családokat” – fogalmazott Kurucz Éva kormányszóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!