2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Belföld

Több maradt a gyermeket nevelő családoknál

95 milliárd forinttal több maradt a családoknál idén az első fél évben a kormányszóvivő szerint.

Kurucz Éva azt mondta, az évközi bevallások azt mutatják, hogy a kiskeresetűek adócsökkentése tovább segítette a családokat, a gyermekes szülők ugyanis havonta több ezer vagy akár több tízezer forinttal többet vihetnek haza, mint tavaly. „A családi adókedvezménnyel 2011-től minden évben évi 180 milliárd forinttal több maradt a gyermekes családoknál, ez az összeg az idén 230 milliárd forintra emelkedhet. A növekedés annak köszönhető, hogy idén januártól életbe lépett a kiskeresetűek adócsökkentése. Az intézkedésnek köszönhetően több tízezer forinttal növekedhet a kiskeresetű szülők nettó bére. A családtámogatási rendszer megerősítése arról szól, hogy támogatjuk, megbecsüljük a keményen dolgozó gyermekes magyar családokat” – fogalmazott Kurucz Éva kormányszóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!