2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Több ezer köbméter fát vágatott ki, évekre rács mögé kerül

Négy és fél év börtönt kapott jogerősen az a Somogy megyei férfi, aki három éven keresztül több ezer köbméter fát vágatott ki Iharosberény környékén.

A férfi, aki a tárgyaláson nem jelent meg, korábban azzal védekezett, hogy a bűncselekményt nem ő követte el, de az ítélőtábla ezt nem vette figyelembe.

– Az eljárás során egyébként megalapozott bizonyíték formájában semmiféle adat nem merült fel abban a tekintetben, hogy a vádlotton kívül ezen a területen bárki más fakitermelést végzett volna – mondta Krémer László, a Pécsi Ítélőtábla tanácsvezető bírója.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Pártfőnök lehet Karácsonyból BÁKONYI ÁDÁM

Visszalépése ellenére is Karácsony Gergely lehet az MSZP–Párbeszéd–LMP-pártszövetség vezetője – erősítették meg a Magyar Nemzet szocialista forrásai. 2021. október 28.

Főleg figyelmetlenség miatt több ilyenkor a tűzeset

Sohase hagyjuk ellenőrizetlenül a mindenszentek ünnepe és halottak napja alkalmából meggyújtott gyertyákat. 2021. október 28.

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!