2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Több baleset is történt szombat délelőtt

Az M1-es, az M3-as és az M43-as autópályán is balesetek történtek szombat délelőtt. Több szakaszon több km-es a torlódás.

  • Több baleset is történt szombat délelőtt

Tíznél több autó karambolozott az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán két balesetben szombat délelőtt, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki.

A katasztrófavédelem az MTI-vel azt közölte, hat autó ütközött Vásárosnamény felé, a bagi kihajtó után.

Néhány kilométerrel távolabb ugyancsak öt autó ütközött, ide mentőhelikopter is érkezett. A Pest megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, egy sérültje van a balesetnek.

Az Útinform tájékoztatása szerint a Pest megyei szakaszon több kilométeres a torlódás, kerülni a gödöllői lehajtónál lehet.

 

Baleset miatt több kilométeren torlódik a forgalom az M1-es autópályán Budapest felé, Bicske és Herceghalom között.

Az Útinform szombat reggel a honlapján azt írta, hogy a közlekedést a térségre ereszkedett köd is nehezíti.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint négy személyautó ütközött a balesetben. A helyszínelés idején egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.

 

Több jármű összeütközött az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, a határátkelőhely közelében szombaton reggel, a sztráda érintett szakaszát lezárták - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, egy mikrobusz és egy kamion ütközött az autópálya határ felé vezető oldalának 55-ös kilométerénél. Néhány perccel később a baleset miatt feltorlódott sorba még két mikrobusz is beleszaladt. A balesetben többen megsérültek.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztrádaszakaszt lezárták.

A forgalmat a rendőrök Nagylak felé terelik - tudatta a főhadnagy.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!