2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Tizennyolc megállapodás született a magyar-kínai csúcson + videó

"A magyaroknak az az elgondolása, hogy a XXI. századot már nem elveszteni, hanem megnyerni akarjuk. Ehhez a győzelemhez pedig nekünk partnerekre, befektetőkre, kereskedelmi partnerekre és a világ legmodernebb technológiájára van szükségünk" – mondta Orbán Viktor a kínai-magyar csúcs kapcsán.

  • Tizennyolc megállapodás született a magyar-kínai csúcson + videó

Orbán Viktor kifejtette: "Köszönjük, hogy támogatják azt a gazdasági együttműködést, amely a legjobb a világ legmodernebb technológiáit hozza el Magyarországra az elektromobilitásban, a vasútiparban, az IT szektorban. Köszönjük, hogy létrejött a befektetési együttműködési megállapodás, köszönjük, hogy megállapodhattunk arról, hogy újabb mezőgazdasági és élelmiszeripari termékeket exportálhatunk önökhöz, és külön említem meg, mert nemcsak gazdasági tény, hanem egyúttal a bizalom kifejeződése is, hogy az együttműködésünket ki tudjuk terjeszteni a nukleáris ipar teljes spektrumára, ahol eddig még a két ország között nem volt együttműködés."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A békepárti erők EP-győzelme megállíthatja a háborús pszichózist Nyugat-Európában?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!