2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Tizenhárom ifjú hölgy fogadta el a meghívást

Minden jegy elkelt a 187. Anna-bálra. A rendezvényt a hónap utolsó szombatján tartják Balatonfüreden, a legolcsóbb belépő 45 ezer, a legdrágább pedig 60 ezer forintba kerül.

A díszvendég Füred testvérvárosa, a horvátországi Abbázia (Opatija) lesz. A bált megelőző operagálát idén nyilvánossá és ingyenessé teszik. A dalokat az Operaház jövő évi repertoárjából válogatták; Ókovács Szilveszter vidám, elegáns, de könnyen fogyasztható estét ígért az operakedvelőknek. A gálához a Gyógy téren állítanak fel színpadot; a rendezvény ingyenes lesz. „Szeretnénk mi is a hagyomány részévé válni” – jegyezte meg Ókovács Szilveszter.

A hölgyek – a hagyományok szerint – herendi porcelánból készült, sorszámozott szívecskéket viselnek majd, amelyet minden évben más színűre festenek. Köller Tamás, a Herendi Manufaktúra Zrt. marketingcsoport-vezetője arról beszélt, hogy az Anna-bál szépének Viktória-mintás vázát, udvarhölgyeinek Rothschild- és Apponyi-mintásat ajándékoznak, utóbbival készültek az asztalra feltett szervizek is.

– Ebben az évben is meghívtuk valamennyi, 18. életévét betöltött balatonfüredi, első bálon részt venni szándékozó fiatal lányt – közölte Bóka István. Balatonfüred polgármestere örömét fejezte ki, hogy 13-an el is fogadták a meghívást – ők természetesen ingyen mehetnek a bálba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!