2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Tizenhárom ifjú hölgy fogadta el a meghívást

Minden jegy elkelt a 187. Anna-bálra. A rendezvényt a hónap utolsó szombatján tartják Balatonfüreden, a legolcsóbb belépő 45 ezer, a legdrágább pedig 60 ezer forintba kerül.

A díszvendég Füred testvérvárosa, a horvátországi Abbázia (Opatija) lesz. A bált megelőző operagálát idén nyilvánossá és ingyenessé teszik. A dalokat az Operaház jövő évi repertoárjából válogatták; Ókovács Szilveszter vidám, elegáns, de könnyen fogyasztható estét ígért az operakedvelőknek. A gálához a Gyógy téren állítanak fel színpadot; a rendezvény ingyenes lesz. „Szeretnénk mi is a hagyomány részévé válni” – jegyezte meg Ókovács Szilveszter.

A hölgyek – a hagyományok szerint – herendi porcelánból készült, sorszámozott szívecskéket viselnek majd, amelyet minden évben más színűre festenek. Köller Tamás, a Herendi Manufaktúra Zrt. marketingcsoport-vezetője arról beszélt, hogy az Anna-bál szépének Viktória-mintás vázát, udvarhölgyeinek Rothschild- és Apponyi-mintásat ajándékoznak, utóbbival készültek az asztalra feltett szervizek is.

– Ebben az évben is meghívtuk valamennyi, 18. életévét betöltött balatonfüredi, első bálon részt venni szándékozó fiatal lányt – közölte Bóka István. Balatonfüred polgármestere örömét fejezte ki, hogy 13-an el is fogadták a meghívást – ők természetesen ingyen mehetnek a bálba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!