2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Tizenharmadszor rendezik meg a házasság hetét Magyarországon

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a házasság hetét Magyarországon február 9. és 16. között - közölte a mozgalom országos koordinátora hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

  • Tizenharmadszor rendezik meg a házasság hetét Magyarországon

Herjeczki Kornél elmondta: a mozgalom célja, hogy meghozza a kedvet a házassághoz, és segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

Egy kapcsolat akkor jó, ha őszinte, tervezett és mindkét fél ápolja, a mindennapokban a párok azonban hajlamosak elfeledkezni arról, hogy odafigyelés nélkül tönkremegy a kapcsolat - vélekedett.

Tudatta: a házasság hete idei "házaspár arca" Semsei Rudolf üzletember és felesége, Dobay Eszter lesz, akik február 12-én egy őszinteségről szóló beszélgetésen vesznek részt.

A központi programok között említette még a tavalyi házasság hete "házaspár arca", Gorove László mentőorvos és felesége Gorove Kriszta Pár vagyunk vagy team? című és Mihalec Gábor pár- és családterapeuta Szeretlek, de már nem vagyok szerelmes beléd című előadását.

A további programokról a www.hazassaghete.hu című honlapon lehet tájékozódni.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!