2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Tíz éve gyilkolt először a halálbrigád

  • Tíz éve gyilkolt először a halálbrigád

Tíz éve öltek először a cigánygyilkosok. A halálbrigád 2008. november 3-án Nagycsécsen gyilkolt meg egy férfit és egy nőt. A házukat felgyújtották, a kimenekülőket pedig hidegvérrel agyonlőtték. Később négy helyszínen még négy embernek, köztük egy kisgyereknek oltották ki az életét. Az elkövetők közül hárman soha nem kerülnek ki a börtönből. A gyilkosságsorozat még ma is elborzasztja a közvéleményt.

Riasztás kedden, a 21 órakor kezdődő hírek után, tartsanak velünk! Ha lemaradna, az ismétlések: szerda hajnalban 5 órakor és 18.05-kor, szombaton 21.05-kor, valamint jövő hétfő hajnalban 00.30-tól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!