2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Tíz éve gyilkolt először a halálbrigád

  • Tíz éve gyilkolt először a halálbrigád

Tíz éve öltek először a cigánygyilkosok. A halálbrigád 2008. november 3-án Nagycsécsen gyilkolt meg egy férfit és egy nőt. A házukat felgyújtották, a kimenekülőket pedig hidegvérrel agyonlőtték. Később négy helyszínen még négy embernek, köztük egy kisgyereknek oltották ki az életét. Az elkövetők közül hárman soha nem kerülnek ki a börtönből. A gyilkosságsorozat még ma is elborzasztja a közvéleményt.

Riasztás kedden, a 21 órakor kezdődő hírek után, tartsanak velünk! Ha lemaradna, az ismétlések: szerda hajnalban 5 órakor és 18.05-kor, szombaton 21.05-kor, valamint jövő hétfő hajnalban 00.30-tól.

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!