2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Titkos szexbarlang működik az MTA kutatóintézetében

A legnagyobb titokban alkalmi együttlétekre szolgáló „kéjbarlangot" építettek a Magyar Tudományos Akadémia egyik kutatóintézetében. A Ripost informátora szerint csak a beavatott professzorok kaphatnak speciális kódot, hogy igénybe vehessék a különös módon berendezett intim találkozóhelyet.

  • Titkos szexbarlang működik az MTA kutatóintézetében

Azt írja a Ripost, hogy a „tudományos kéjbarlang" berendezése az informátor elmondása szerint olyan, mintha egy bordélyházakra szakosodott lakberendező tervezte volna, sokévi tapasztalattal a háta mögött.

Az informátor éveken át dolgozott tudományos kutatóként az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében, és részletesen elmesélte, hogy a speciális célokat szolgáló szobát, meglehetősen sok pénzből, évekkel korábban hozták létre, és csak nagyon kevesen tudnak róla. A Magyar Tudományos Akadémia tulajdonában álló épület Budapesten a XI. kerületben a Lágymányosi utcában található. Ennek egy nagyon eldugott, csak a bennfentesek által ismert részében, a tetőtér rejtett sarkában építették ki a fedőnevén kutatói vendégszobának nevezett szobácskát, ami azonban információk szerint kizárólagosan alkalmi szexuális együttlétekre szolgál. 

A Ripost informátorának sikerült is bejutnia erre a titkos helyre, ahol felvételeket is készített. A kéjbarlang nászágyát a hangulat fokozása érdekében szándékosan szív alakúra formázták. Mintha nem is a Magyar Tudományos Akadémia egyik intézményében, hanem egy szexklubban járnánk. Kiderült, hogy nemcsak a szív alakú ágy felel meg a valóságnak, de még egy masszázskád is fokozza ebben az akadémiai kutatóintézetben az alkalmi párok hangulatát - írják.

Origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!