2022. 05. 26. Csütörtök Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Titkos akta volt: milliárdos csalás az alvilági körökben

Milliárdokat csaltak el a konkurenciától a kartellbe szerveződött alvilági körök. Többek között erről beszélt egy 1997-es rendőrségi vallomásban Boros Tamás, az Aranykéz utcai merénylet áldozata.

Az eddig titokban tartott akták egy részét a Pestisracok.hu tette közzé a napokban. A vallomásból kiderül, hogy az alvilágot akkor a Portik Tamás vezette Energol és a Radnai László-féle Conti Car, illetve az orosz–ukrán érdekeltségű Szemjon Mogiljevics irányította. Az érdekcsoporttal szövetségre akart lépni az erősödő konkurencia, ezért hajtották végre a robbantássorozatokat Budapesten.


Boros Tamás vallomásában a maffiát segítő rendőröket is megnevezett. Ezt követően azonban a hatóság félrevezetésével vádolták. Védelme megszüntetése után pár nappal autójába rejtett bomba végzett vele.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!