2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Titkolja Bajnai a kampányszámlákat?

Tavaly nyáron még nyilvános kampányszámlákat ígértek Bajnai Gordonék, eddig azonban semmilyen adatot nem hoztak nyilvánosságra.

Az Együtt 2014 oldalán csak az olvasható, hogy az ezzel kapcsolatos információk hamarosan elérhetők lesznek. Az Együtt–PM már akkor tízmilliós nagyságrendű kampányát, illetve a pártszövetség politikusainak, munkatársainak juttatásait is a Bajnai Gordon vezette Haza és Haladás Egyesület finanszírozta úgy, hogy a hivatalos honlapjukon található 2012-es beszámolóban mindössze 168 ezer forintnyi saját tőkét tüntettek fel.

– Mi fölrakjuk a Haza és Haladás alapítvány bevételeit és kiadásait a honlapra, a Haza és Haladás Egyesület is elszokott számolni a pénzzel, elfogunk számolni idén is – közölte Szigetvári Viktor. – A párt ügyében én azt tudom önnek mondani, pont ma voltam a kincstárban aláírni azt a költségvetési támogatási szerződést, amelynek részeként az Együtt–PM Szövetség költségvetési támogatást fog kapni a kampányban. Most tudunk számlákat kifizetni – tette hozzá a társelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!