2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 23:40

Belföld

Tiltakozik a DK a 11 milliós büntetés ellen

A hatóságot hibáztatja a DK a rá kiszabott 11 milliós bírság miatt. A pártot az Adatvédelmi Hatóság marasztalta el, mert az általuk üzemeltetett honlap felhasználói adatbázisa - egy hackertámadás után - kikerült az internetre. A DK tudott a támadásról, mégsem tett feljelentést. A Gyurcsány-párt EP képviselője szerint ugyanis ez nem az ő dolguk lett volna. Molnár Csaba úgy véli a büntetéssel el akarják lehetetleníteni pártját az EP-választások előtt.

  • Tiltakozik a DK a 11 milliós büntetés ellen

A Gyurcsány-pártot azért büntették meg, mert az általuk üzemeltetett honlap felhasználói adatbázisa – köztük számos személyes adat és információ – nyilvánosan elérhető volt az interneten. A hatóság a bírság kiszabásakor súlyosbító körülménynek vette, hogy politikai véleményre vonatkozó különleges személyes adatokról volt szó, a párt elavult titkosítási technológiát használt, valamint azt is, hogy a DK tudomást szerzett az incidensről, mégsem tett bejelentést, és nem tájékoztatta róla a mintegy hatezer érintettet. Utóbbit Molnár Csaba is megerősítette. Szerinte nem az ő dolguk, hogy feljelentést tegyenek. A politikus hozzátette: az ügyben a bírósághoz fognak fordulni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!