2024. 10. 16. Szerda Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Tetszene Magyar Péter az egykori SZDSZ-nek

Magyar Péter szereplése az Európai Parlamentben (EP) elnyerte az egykori SZDSZ-alapító tetszését, Szent-Iványi István ugyanis a Szabad Európa legfrissebb podcast műsorában dicsérte a Tisza Párt elnökének fellépését.

  • Tetszene Magyar Péter az egykori SZDSZ-nek

Szent-Iványi István nagyon ügyes húzásnak nevezte azt, hogy Magyar odalépett a helyén ülő Orbán Viktorhoz és kezet nyújtott neki. Szerint abban a közegben a miniszterelnök nem engedhette meg magának, hogy ne viszonozza, de itthon nem nyújtott volna kezet Magyarnak. Sőt még azt is hozzáfűzte, hogy ez a kézfogás lovagias gesztus volt Magyar Péter részéről.

A volt SZDSZ-es országgyűlési és EP-képviselő azt is fejtegette a műsorban, hogy a Tisza Párt elnöke eredményesebben használja fel a sajtónyilvánosságot és a közösségi médiát, példaként említette az árvízi helyzetet, amikor a kormányfőt megelőzve már a gátakon volt és onnan közölt videókat, fotókat. 

Magyar Péter strasbourgi felszólalását sikeresnek ítélte Szent-Iványi, bár elismerte, hogy semmi új nem volt benne, de úgy vélte, a „legütősebb” mondatok elhangoztak, de nem a totális konfrontációt alkalmazta, említett olyan kérdésköröket is – mint a migráció kezelése – amiben egyetért a kormánnyal.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!