2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Tetőfokon az influenzajárvány hazánkban

Lecsapott a magyarokra az influenza. A héten közel 50 ezren fordultak a háziorvosokhoz felső légúti tünetetekkel, aminek több mint a fele már influenza-megbetegedés volt. Rusvai Miklós virológus arról beszélt híradónknak, hogy a korábbiaknál jóval agresszivabb az idei influenzajárvány.

  • Tetőfokon az influenzajárvány hazánkban

Rusvai Miklós szerint az influenza elleni védekezésben a maszkhasználat lenne a leghatékonyabb, de a koronavírus-járvány lecsengése után a nagy többség erre már nem hajlandó.

Az influenzaszerű tünetek számának emelkedése miatt komolyabb lezárásokat egyelőre nem kellett bejelenteni a hazai kórházakban. Két Békés vármegyei intézményben azonban hétfőtől látogatási tilalmat rendeltek el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A francia nagyszülők örömmel küldenék az unokáikat harcolni Ukrajnába?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!