2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Termékdíj a napelemekre: bírálja a kormányt a szószóló

Bírálja a kormányt a napelemekre kivetett termékdíj miatt a jövő nemzedékek szószólója.

Szabó Marcel Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: a napelemek jelentős drágulása fékezi a megújuló energiafelhasználás terjedését Magyarországon. „Mindössze csak 10 százaléka a magyarországi megújuló energia a teljes energiaállománynak, és a teljes megújuló energián belül is háromnegyedében rönkfát égetnek, és a faégetés számít megújulónak. És a 10 százaléknak csak az egy százaléka az, ami a napenergiához kapcsolódik. Tehát minden olyan intézkedés, ami visszavetheti a lelkesedést, az nem feltétlenül szerencsés” – nyilatkozta a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!