2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Tényi István komoly lépésekre szólította fel az Országgyűlést Varju László ügyében + videó

Tényi István szerint meg kell fosztani mandátumától a jogerősen elítélt Varju Lászlót. Közérdekű bejelentéssel fordult Kövér László házelnökhöz, amelyben azt indítványozta, hogy fosszák meg mentelmi jogától a többek között választási csalás és testi sértés miatt is elítélt Varju Lászlót.

  • Tényi István komoly lépésekre szólította fel az Országgyűlést Varju László ügyében + videó

Bűnös - ezt mondta ki február 22-én másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla a DK-s Varju László ellen felhozott vádakban. A bíróság garázdaság, választás rendje elleni bűntett és testi sértés miatt is elítélte az országgyűlési képviselőt.

A tárgyaláson egyébként Gyurcsány Ferenc is megjelent, aki korábban megfenyegette a párttársa ügyében eljáró bírákat és ügyészeket.

Kálmán Olga, a DK országgyűlési képviselője szerint Varju László egyenes ártatlan.

Tényi István közérdekű bejelentéssel fordult Kövér László házelnökhöz Varju László ügyében. Összeférhetetlenségi vizsgálat esetén a plenáris ülés dönthet a képviselő mentelmi jogáról, amely megszüntetéséhez az országgyűlés kétharmadának támogatása szükséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!