2022. 05. 26. Csütörtök Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Teljes szereptévesztésben a baloldali politikai elit?

Erős a verseny az ellenzéki politikusok produkcióit látván, de ki nyeri az „Arany Málna-díja”? Farkas Örs, Böcskei Balázs, Lánczi Tamás és Szakonyi Péter ütköztette a véleményét a Csörte stúdiójában.

Farkas Örs politológus úgy érzi, hogy abban egyetértés lehet, hogy sok képkocka, amiket az elmúlt napokban láthattunk az ellenzéki politikusokról, az nem méltó egy országgyűlési képviselő munkájához. „Teljes szereptévesztésben van a baloldali vezetés és politikai elit. Évek óta megfigyelhetjük, hogy azt a típusú munkát, amit nekik el kellene végezniük, […] azt a munkát nem teszik meg. Helyettük sokszor újságírók kényszerülnek arra, hogy ezt a feladatot elvégezzék. Vagy adott esetben »civilszervezetek« – fogalmazott, hozzátéve: ehelyett ezek a képviselők a tüntetők »munkáját« veszik át, és a legszélsőségesebb eszközöket alkalmazva próbálnak érvényt szerezni, olyan véleményeknek, amelyeket ők jónak gondolnak”.

Szakonyi Péter ezzel szemben úgy látja, hogy most éppen az emberek érdekében léptek fel a politikusok, nem öncélúan. „Az elmúlt 7-8 évben ez a kritika megállta volna a helyét, most véletlenül azt csinálták, ami a feladatuk, és rögtök felháborodás volt emiatt” – mondta a Napi.hu szerkesztője.

További részletek a teljes adásban:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!