2023. 03. 24. Péntek Gábor, Karina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Teljes szereptévesztésben a baloldali politikai elit?

Erős a verseny az ellenzéki politikusok produkcióit látván, de ki nyeri az „Arany Málna-díja”? Farkas Örs, Böcskei Balázs, Lánczi Tamás és Szakonyi Péter ütköztette a véleményét a Csörte stúdiójában.

  • Teljes szereptévesztésben a baloldali politikai elit?

Farkas Örs politológus úgy érzi, hogy abban egyetértés lehet, hogy sok képkocka, amiket az elmúlt napokban láthattunk az ellenzéki politikusokról, az nem méltó egy országgyűlési képviselő munkájához. „Teljes szereptévesztésben van a baloldali vezetés és politikai elit. Évek óta megfigyelhetjük, hogy azt a típusú munkát, amit nekik el kellene végezniük, […] azt a munkát nem teszik meg. Helyettük sokszor újságírók kényszerülnek arra, hogy ezt a feladatot elvégezzék. Vagy adott esetben »civilszervezetek« – fogalmazott, hozzátéve: ehelyett ezek a képviselők a tüntetők »munkáját« veszik át, és a legszélsőségesebb eszközöket alkalmazva próbálnak érvényt szerezni, olyan véleményeknek, amelyeket ők jónak gondolnak”.

Szakonyi Péter ezzel szemben úgy látja, hogy most éppen az emberek érdekében léptek fel a politikusok, nem öncélúan. „Az elmúlt 7-8 évben ez a kritika megállta volna a helyét, most véletlenül azt csinálták, ami a feladatuk, és rögtök felháborodás volt emiatt” – mondta a Napi.hu szerkesztője.

További részletek a teljes adásban:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint adnak végül a finnek Hornet vadászgépeket Ukrajnának?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!