2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Távozik a Momentum korábbi elnökségi tagja

  • Távozik a Momentum korábbi elnökségi tagja

Otthagyja a Momentumot Ilyés Márton gazdaságpolitikus, a párt korábbi elnökségi tagja, aki Facebook-posztjában egyúttal gratulált volt pártjának és távozását is bejelentette.

Ilyés Márton megköszönte a bizalmat, a szép emlékeket, de kiemelte, hogy egyre nehezebben tudott azonosulni a Momentum jelenlegi irányvonalával. Mint kiemelte,

nem érti a párt politikai ajánlatát a budapesti választásokon, ezért képviselni sem tudja még a szűkebb környezetében sem és a a kényszerpályákról való letérésre nem lát valódi esélyt.

Mint írta, hitehagyott lett, de nem akar a Momentum irányvonalával szembemenő véleményt képviselni Momentum tagként. 

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!